,

Timona 31.8/620mm

10.00

Categories: ,

Rreth këtij artikulli

Në dispozicion ngjyrat: e zezë, kuqe, kaltert, verdh

Diametri i kapëses 31,8 mm

Diametri i skajit të shufrës 22,2 mm;

Gjatësia: 620 mm.

E bërë nga aliazh alumini 6061 me rezistencë të lartë, fortësi të lartë dhe rezistencë ndaj korrozionit.Supër e lehtë dhe tepër e fortë. Procesi i oksidimit anodik të rërë, ngjyra të ndezura, jo vetëm pamja verbuese, sipërfaqja është gjithashtu më e konsumuar- rezistente dhe e qëndrueshme, jo e lehtë për të grumbulluar pluhur, e lehtë për t’u pastruar.
Përkulje me saktësi ergonomike, jo rrëshqitëse, CNC, qëndrueshmëri maksimale, peshë e lehtë, ky timon i biçikletës ju jep kontroll më të mirë gjatë ecjes me biçikletë dhe ju bën më të rehatshëm gjatë ngasjes.
E përputhshme me shumicën e biçikletave malore dhe biçikletave të pista. E shkëlqyeshme për Cross Country Freeride All Mountain Downhill dhe jashtë rrugës.
Diametri i timonit është 31,8 mm. Gjatë instalimit, diametri i timonit duhet të jetë i njëjtë me atë të kërcellit.