,

Timon 800mm

18.00

Categories: ,

Timoni për biçikleta MTB dhe Enduro.

Bërë nga alumini, jashtëzakonisht i qëndrueshëm, 800 mm i gjerë, 15 mm i ngritur, në një gamë çmimesh shumë tërheqëse.

Materiali: alumini
Për tub: 31.8 mm
Gjerësia: 800 mm
E ngritur: 15 mm
Përkulje: 6°
ngjyra: e zezë mat