, ,

Teeth Aluminum BMX

7.00

Categories: , ,

Paketa Përfshin: 2 copë kunja për biçikletë.
Lehtë për t’u përdorur: Shtrëngoni kunjat e biçikletës me mjet ose me dorë direkt, nuk nevojitet asnjë operacion shtesë.
Cilësi e lartë: Bërë nga aliazh alumini me rezistencë të lartë, kapacitet maksimal deri në 90kg.
Aplikime të ndryshme: Përshtatet për BMX, biçikleta malore, biçikleta universale, biçikleta rrugore, biçikleta malore, etj. I përshtatshëm për boshtet e rrotave të përparme dhe të pasme të biçikletës.