TË BRENDSHME NORTHWAVE W SPORT M, XL

25.00

Category:

Trikot për femra Northwave, me shtrojë NW M110 W, ofrojnë rehati maksimale dhe përshtatje optimale. Rrjeta elastike garanton liri optimale të lëvizjes, rehati dhe përshtatje të përsosur.

Pëlhurë 2-Way Stretch
Shirit elastik silikoni për një përshtatje të sigurt
Fisheku: M110 W
Distanca mesatare
Përshtatur posaçërisht për anatominë femërore
Materiali i shtrojes: Bielastic Antibacterial
Më shumë rreth produktit: Northwave