, ,

SR SOUNTUR FKE028-28

8.00

Categories: , ,

Kapaku me elementet përcjellëse

E përputhshme me pirunët e serisë XCR 30 2010 – 2013

E përputhshme me pirunët e serisë 2011 dhe aktuale NRX, XCM30

E përputhshme me pirunët e serisë 2018 dhe aktuale XCT30

E përputhshme me pirunët e serisë 2017 dhe aktuale NEX E25