,

Shtrengues shale

2.00

Categories: ,

Në dispozicion dy ngjyra: e  zez, hiri

Rreth këtij artikulli
Diametri i brendshëm: 7/8 inç, 22 mm.
Materiali: Çelik me cilësi të lartë.
Pesha: rreth 136 g.
Instalim dhe përputhshmëri e lehtë: E përputhshme me shumicën e biçikletave malore dhe biçikletave të tjera.