,

SHIMANO TURNEY RD-TY200 GS 6,7S

12.00

TOURNEY SHIMANO – Rrota e pasme – Kafaz mesatar – 3×6/7-shpejtësi

E përputhshme me sistemet lëvizëse të indeksit SIS me 6 dhe 7 shpejtësi, lëvizësi SHIMANO TOURNEY TY200-GS ofron performancë solide të ndërrimit dhe dizajn sportiv.

TIPARET
Shkalla e pasme me 3×7/6 shpejtësi
Performancë e fortë e zhvendosjes
Konstruksion me tension të dyfishtë
Kombinim vetëm treshe përpara me pjesën e pasme 14-28T
Dizajn sportiv në të zezë

Për më shumë: SHIMANO