,

SHIMANO TURNEY 6|7S RD-TY300 black

15.00

SHIMANO TOURNEY TY Shporta e pasme me kafaz të gjatë 6/7 shpejtësi
RD-TY300-SGS
SHIMANO TOURNEY TY – Rrota e pasme – Kafaz i gjatë – 6/7 shpejtësi

E përputhshme me sistemet lëvizëse SIS Index Shifting me 6 dhe 7 shpejtësi, çorape SHIMANO TOURNEY TY300 ofrohet në një gamë të gjerë pajisjesh dhe opsionesh kafaze.