,

SHIMANO ST-A070, 2x7S

120.00

Categories: ,

TOURNEY SHIMANO – LEVË E KONTROLLIT DYFISH – SUPER SLR – 2×7 shpejtësi

Me rregullimin e arritjes dhe një ekran optik të ingranazheve,

Për më shumë: SHIMANO