,

SHIMANO SM-BH90

5.00

Categories: ,

Kompleti i nyjeve të tubave Shimano për SM-BH90
Kompleti i lidhjes së tubit Shimano i përbërë nga ulliri dhe futja lidhëse për zorrët e frenave hidraulike SM-BH90 (J-Kit).
Përputhshmëria – Shimano Y8JA98020
SM-BH90-JK-SS
SM-BH90-JK-SSR
SM-BH90-SS
SM-BH90-SBM
SM-BH90-SB
SM-BH90-SBLS
SM-BH90-SBS
Fusha e dorëzimit
1 x ulliri
1 x Futje lidhëse
nr. artikulli prodhues: Y8JA98020

Për më shumë: SHIMANO