,

SHIMANO SM-BH59

5.00

Categories: ,

Kompleti i nyjeve të tubave Shimano për SM-BH59
Kompleti i lidhjes së tubit Shimano i përbërë nga ulliri dhe futja lidhëse për zorrët e frenave hidraulike SM-BH59-JK (J-Kit) / SM-BH59 / SM-BH62 / SM-BH63 / SM-BH96.
Përputhshmëria – Shimano Y8H298040
SM-BH59-JK
SM-BH59
SM-BH62
SM-BH63
SM-BH96
Fusha e dorëzimit
1 x ulliri
1 x Futje lidhëse
nr. artikulli i prodhuesit: Y8H298040