,

SHIMANO MF-TZ500-6-CP 14-28 6 speed

12.00

SHIMANO TOURNEY TZ – rrota të lira të shumëfishta – HYPERGLIDE – Mbrojtës fole – shpejtësi 3×6

Shimano Tourney MF-TZ500, me rrota me shumë rrota të lira, me rrota të pasme me 6 shpejtësi

Modeli CP përfshin një mbrojtës teli të integruar.

Seria e komponentëve Shimano Tourney, e zhvilluar si niveli fillestar i çiklizmit sportiv, përfaqëson një standard tërheqës për përdoruesit e pakërkuar.

Shimano Tourney MF-TZ500 zinxhir, i destinuar për vozitje rekreative në qytet.

 

Specifikim:
Modeli: Shimano MF-TZ500-6-CP / Seria TOURNEY TZ500
Sistemi: i filetuar (Donjë me shumë rrota të lira)
Numri i rrotave: 6
Me dhëmbëza: HG / UG
Zinxhiri i pajtueshëm: HG 8/7/6-shpejtësi
Kombinimi: 14-28T
14-16-18-20-22-24-28T
Materiali: çelik / kafe dhe e zezë
+ mbrojtje për telat e zinxhirit
OEM çanta paketimi me shumicë

 

Më shumë rreth produktit: SHIMANO