,

SHIMANO HB-M47

30.00

Categories: ,

Bosht i rrotës së parë

SHIMANO – Qendra e përparme – Frena e diskut me 6 bulona – Çlirim i shpejtë – MTB

Për përdorim me rotorët e frenave të diskut me 6 bulona dhe me lëshime të shpejta, qendra SHIMANO HB-M475 disponohet në ngjyrë e zezë.

Vrima: 32

Ngjyra: zezë

Për më shumë: SHIMANO