SHIMANO DEORE XT RDT8000

97.00

Shimano XT RD-T8000 nderrues shpejtesie e pasme me 10 shpejtësi SGS
Me një dizajn pa probleme, me profil të ulët, veprim të lehtë dhe funksionim të qetë, nderruesi i shpejtesive SHIMANO DEORE XT RD-T8000 është një opsion premium për ecje.
Shimano ngre shiritin për komponentët e dedikuar për ecje: Shimano XT me 10 shpejtësi të pasme RD-T8000 SGS
Ndërkohë lëvizësi i pasmë me 10 shpejtësi (36T-11T, 32-11T) tani ka opsionin e teknologjisë SHIMANO SHADOW RD, e cila krijon një çorape të pasme të profilit të ulët me funksionin për të stabilizuar zinxhirin dhe për të reduktuar zhurmën e zinxhirit mbi terrenin shkëmbor, ndërsa ende ruajtja e performancës së lehtë të ndërrimit. Përveç kësaj, çmontuesit dhe ndërruesit e rinj DEORE XT T8000 punojnë me kabllo çeliku inox që përmbajnë një shtresë OPTISLICK për performancë optimale.

Dyna-Sys
SHIMANO prezanton teknologjinë e lëvizjes për biçikletat malore: DYNA-SYS. Kjo teknologji revolucionare përdor një kasetë me 10 shpejtësi, por kjo nuk është veçoria e vetme e këtij sistemi. Highlight është një sistem lëvizjeje plotësisht i ridizajnuar që krijon përfitime reale të shtuara për kalorësin.

Karakteristikat e produktit
Përdorimi: Trekking
Grupi: XT
Modeli: RD-T8000 SGS
Kafazi: i gjatë
Lloji i montimit: Montimi i drejtpërdrejtë
Teknologjia: Shadow RD
Marshi: 10-shpejtësi
Zinxhiri i pajtueshëm: HG-X me 10 shpejtësi
Maks. dhëmbë dhëmbëza e madhe: 36T
Min. dhëmbë dhëmbëza e madhe: 32T
Min. dhëmbë dhëmbëza e vogël: 11T
Maks. Diferenca e përparme: 22 T
Kapaciteti i përgjithshëm: 47 T
Materiali
Alumini
Çeliku
Pesha
253 g
Fusha e dorëzimit
1 x Shimano XT me 10 shpejtësi të pasme RD-T8000 SGS Shadow RD