,

SHIMANO 105 RD-5701-SS

55.00

Shimano 105 RD-5701-GS Derailleur e pasme 3×10 mesatare – e zezë
Shiriti i ri 105 i pasmë në të zezë. Tani ekziston mundësia e një raporti më të madh të marsheve, edhe në grupin 105. Dizajni i lidhjes së gjerë sjell ngurtësi më të madhe për një performancë të qetë të zhvendosjes dhe qëndrueshmëri të gjatë.

Fotografia tregon versionin me kafaz të shkurtër.
Materiali: alumini
Shtesa për peshën: versioni i kafazit të mesëm

Për më shumë: SHIMANO