,

SHIMANO SLX RD-M7000-GS

90.00

SHIMANO SLX – Rrota e pasme – Kafaz i mesëm – SHIMANO SHADOW RD+ – 11 shpejtësi

MTB shina e pasme, Shimano SLX RD-M7000-11-GS Shadow Plus

Shimano SLX.. ekspeditë gjithë malore, enduro.

Shimano SLX RD-M7000-11-GS lëvizës i pasmë, i zhvilluar posaçërisht për sistemin Shimano me 11 shpejtësi.

Zhurma e pasme SLX RD-M7000 e ridizajnuar plotësisht tani ndan teknologjinë më të mirë që gjendet në grupet XTR M9000 dhe DEORE XT M8000, për menaxhim të përmirësuar të zinxhirit, një ekuilibër optimal të qëndrueshmërisë dhe peshës dhe ndërrime shumë efikase dhe precize.

 

Specifikim:
Modeli: Shimano RD-M7000-GS / Seria SLX M7000
MTB / Top Normal / SHADOW RD+
Bashkëngjitje e drejtpërdrejtë (konvencionale)
Montimi i drejtpërdrejtë i pajtueshëm
Gjatësia e kafazit: GS / kafaz i shkurtër
Numri i marsheve: për sistemin Shimano me 11 shpejtësi
Maks. nr. dhëmbët e rrotullës më të madhe në kasetë:
Min. nr. dhëmbët e rrotullës më të vogël në kasetë: 11T
Rroka: 11 T
Zinxhiri i pajtueshëm HG me 11 shpejtësi
Materiali: Alumini / Çelik inox / Çeliku
pesha: 323 g

● SHIMANO SHADOW RD+
• Hije RD

Teknologjia Shimano Shadow – ndërtimi i profilit të ngushtë (kuti ingranazhi 12 mm më i ngushtë) lejon drejtimin agresiv, kalimi i drejtpërdrejtë i tufave dhe kabllove mundëson ndryshime më të mprehta dhe më të sakta të marsheve.

• Hije RD+

Stabilizues RD – stabilizues i fërkimit. Duke lëvizur thjesht çelësin e kutisë së shpejtësisë në pozicionin “ON”, forca e sustës dhe tensioni i zinxhirit rriten, gjë që siguron një udhëtim të qetë dhe të qëndrueshëm, pa kërcyer apo edhe pa rënë zinxhiri në kushte ekstreme drejtimi.

Më pak ndërhyrje, tren me makinë më të qetë
Stabilizuesi i shiritit të pasmë redukton kërcitjen e zinxhirit
Një zgjidhje e thjeshtë për një zinxhir që bie
Më i lehtë dhe më efikas se tensionuesi i zinxhirit me rul

● DYNA-SYS 11
Ritmi dhe Gama

Avantazhi i vërtetë i shpejtësisë me 11 shpejtësi është të jesh në gjendje të kesh të gjithë gamën që të nevojitet pa sakrifikuar ritmin që të nevojitet.

 

● Zinxhiri HG-X11
Udhëtim i mëndafshtë, ndërrim i saktë

Zinxhiri i drejtimit HG-X11 ofron ndërrime më të buta dhe performancë më të madhe të përgjithshme.

Ana e djathtë dhe e majtë janë të optimizuara për ndërrim para dhe pas.

 

 

Më shumë rreth produktit: SHIMANO