,

SHIMANO BL-MT200(R), BR-MT200(R)

40.00

Categories: ,

Shimano BL-MT200 + BR-MT200 Hidraulic Disc Brake – Postmont – Set RW
Kompleti i frenave me disqe hidraulike i përbërë nga levë frenimi me 3 gishta BL-MT200, zorrë SM-BH59 dhe kaliper frenimi me 2 piston BR-MT200, i mbushur dhe i rrjedhur. Sistemi i frenimit ofron një modulim të shkëlqyeshëm të forcës së frenimit dhe sistemin e provuar të gjakderdhjes në një drejtim i cili lejon mirëmbajtje të lehtë.

Leva e frenave Shimano BL-MT200
Leva e hollë e frenave me 3 gishta të Shimano BL-MT200 përmban një levë të ngurtë çeliku dhe një cilindër kryesor të bërë nga alumini i lyer. Dizajni i saj i larmishëm përshtatet me shumë lloje biçikletash. Sistemi i provuar i gjakderdhjes në një drejtim lejon mirëmbajtje të lehtë, ndërsa shtrirja prej 75 mm është gjithashtu e përshtatshme për duar më të vogla.

Kaliper i frenave me disk Shimano BR-MT200
Kaliperi hidraulik i frenave të diskut Shimano BR-MT200 siguron performancë të besueshme të frenimit dhe redukton zhurmat e prodhuara nga tabelat e frenave. Në të njëjtën kohë, ndërtimi i tij me 2 piston garanton ngadalësim dhe kontroll të vazhdueshëm.

Shënim: Dorëzimi pa disk frenash. Ju lutemi kushtojini vëmendje maksimumit. diametri i lejuar i diskut në varësi të pirunit ose kornizës suaj.

Zorra e frenave: SM-BH59-JK-SS | 1700 mm | të prerë
Leva e frenave: BL-MT200 | levë e djathtë me 3 gishta
Mbështesat e frenave: Rrëshirë B01S (të përfshira)
Disku: rekomandohet: SM-RT10, SM-RT26 (nuk përfshihet)
Të përfshira në dorëzim: frena hidraulike e pasme e diskut, e mbushur dhe e rrjedhur
i përbërë nga 1 levë frenimi, 1 kaliper, jastëkë frenash dhe zorrë
Materiali: levë: çelik (i lyer)
Cilindri kryesor, kaliper: alumini (lyer)
pistonët: rrëshirë

Për më shumë: SHIMANO