SHIMANO AX-MT500 148mm

29.00

Category:

Shimano përmes boshtit AX-MT500 – me bosht argjendi dhe levë të lyer
Ndryshe nga AX-MT700, Shimano AX-MT500 përmes boshtit përmban një bosht të zbrazët alumini të anodizuar argjendi dhe një levë alumini të lyer. Versioni për rrotat e pasme 12 x 142 mm ka një bosht të gjatë 166 mm, versioni për 12 x 148 është 172 mm i gjatë. Shimano E-Thru siguron shpërndarje optimale të ngarkesës dhe ngurtësi të përsosur në peshën më të ulët të mundshme.

Specifikimet:
Dimensioni i Mbi Ngjitës: e pasme: 142 mm ose 148 mm
Diametri i boshtit: 12 mm

Informacion teknik:
Përdorni: e pasme: 12 x 142 mm ose 12 x 148 mm
Lloji: përmes boshtit me levë të lëshimit të shpejtë
Materiali i boshtit: Alumini
Materiali i levës: Alumini
Gjatësia e boshtit: 166 mm (12 x 142), 172 mm (12 x 148)
Diametri nominal: M12
Hapi i fillit: 1.5
Karakteristikat: Shimano E-Thru
Bosht i zbrazët
pa arrë mbyllëse
Boshti argjend i anodizuar, leva i lyer me zi

Numrat e prodhuesit:
12 x 142 mm:
E-AXMT50014212
12 x 148 mm:
E-AXMT50014812
Përmbajtja: 1 x Shimano AX-MT500 përmes boshtit

Pesha:
e zezë/12 x 148 mm: 80 g