loader image
,

BERETTA 28|29″ Alu DISC-25 Freewheel black

25.00

Categories: ,

Rrota e pasme Lab 28/29″, Disk me 6 vrima, me kunj:

Rim: Beretta Alu DISC-25
Nabla: Quando KT-TD7R / Lloji QR
Rrota e pasme P:Lab 28/29″ me qendër të pasme Quando KT-TD7R-QR me sistem montimi të rotorit me 6 bulona me disk, i pajtueshëm për dhëmbëza me fileto me shpejtësi 6/7 (Multiple Wheel Freewheel Procket) dhe buzë teli me dy mure 36 Beretta Alu Disc për ngurtësi mbresëlënëse strukturore dhe rezistencë ndaj dëmtimeve.

Rrota siguron efikasitet dhe qëndrueshmëri të lartë të drejtimit.

Montimi i rrotave me çlirim të shpejtë (QR) me ekscentrikë.

I përshtatshëm për përmasat e gomave: 28 – 622 (28 x 1.20) deri në 60 – 622 (28 x 2.35)

Rrota është e përqendruar dhe e gatshme për të hipur.

 

Specifikim
Rim

Modeli: Beretta Alu DISC-25
buzë me dy mure
Për frenat e diskut
Lloji i buzës: Clincher (për gomat me Kevlar ose tel në skajin e gomës)
Dimensionet e buzës: 29.0″ (622-19)
Lartësia e buzës: 22 mm
Gjerësia e buzës: brenda 19,5 mm / jashtë 25,2 mm
Numri i vrimave: 36
Materiali: alumin i anodizuar
Ngjyra: e zezë
Nabla

Modeli: Quando KT-TD7R / Lloji QR
Lloji: Sistemi i diskut me 6 bulonave
Për rrota të shumta me rrota të lira
Për: 6/7 shpejtësi
Numri i vrimave: 36
Materiali i trupit: Aliazh 1 copë i farkëtuar. CNC
O.L.D.: 135 mm
Bosht: Hollow M10 / Cr-Mo Steel
Ngjyra: e zezë
+ ekscentrike (QR)