,

Bosht i pasëm SHIMANO ALTUS FH-RM30

25.00

Categories: ,

Qendra e pasme Shimano FH-RM30-7, ekonomike dhe cilësore. E përkryer për biçikletat me frena buzësh në klasat fillestare dhe amatore. Ka veti të mira mbrojtëse nga papastërtitë. Karakteristikat bazë: 36 vrima boshti, për kaseta me 7 shpejtësi, me kapëse ekscentrike, gjatësia e boshtit 135 mm.

Ngjyrë: argjendi
Materiali: alumini
Veçoritë: 36 fole, ekscentrike, për frenat V
Gjatësia: 135 mm