,

SHIMANO ALIVIO BL-T4000

20.00

Categories: ,

Leva e frenave SHIMANO ALIVIO për V-BRAKE, frena me disqe mekanike

Levat e frenave trekking për frenat V-Brakes / frenat mekanike të diskut, Shimano Alivio BL-T4000

Zbavitje dhe argëtim…

Levat e frenave Shimano Alivio mundësojnë frenim të fuqishëm, por shumë të kontrolluar. Dizajni i levës në formë ergonomike siguron një kapje të sigurt me 2 gishta gjatë frenimit, duke lejuar gishtat e tjerë të mbajnë timonin dhe të ofrojnë kontroll më të madh të frenimit. Rregullimi i shtrirjes së levës së frenave lejon përshtatjen me anatominë dhe preferencat e çdo individi.

 

Modeli: Shimano BL-T4000 / Seria SHIMANO ALIVIO T4000
Levat e frenave për V-Brake / disk mekanik
Dizajn ergonomik i levave
Rregullimi i shtrirjes së levës së frenave
Materiali: alumini
Ngjyra: e zezë
+ tufa dhe kabllo

● Rregullimi i arritjes
Leva e frenave është e pajisur me një mekanizëm të rregullimit të diapazonit. Distanca nga kapja e timonit deri te leva mund të rregullohet për t’iu përshtatur çdo madhësie të dorës, stilit të drejtimit dhe preferencave individuale të shoferit.

 

Më shumë rreth produktit: SHIMANO