,

SACCON V-brake ALU FVD85

7.00

Categories: ,

Frenat MTB V, Saccon FVD85

Saccon FVD85 V-frena e krijuar për biçikleta rekreative.

Komplet me një rrotë.

Frenat janë të lehta për t’u rregulluar dhe instaluar për biçikletat MTB, Trekking dhe të qytetit.

Frenat vijnë me krahë alumini 110 mm të gjatë duke i bërë ato të përshtatshme për t’u përdorur në biçikleta me parafango.

Modeli: Saccon FVD85
Lloji i frenave: V-frena
Guarnicionet: me dado / rregullim me çelës Allen
Materiali i trupit: Shkrihet alumini i farkëtuar / 110 mm
Susta: Linear Spring / Mbajtëse alumini FVD
+ gomë udhëzuese dhe mbrojtëse

 

Më shumë rreth produktit: Saccon.it