, ,

Rrota ndihmëse 16-24 SM-287-W

28.00

Rrotat ndihmëse për biçikletat e fëmijëve janë mjeti i përsosur për të mësuar të ngasësh një biçikletë. Ata e mbrojnë fëmijën nga rënia dhe ju lejojnë të kaloni kilometrat e para pa stres.

Rrotat ndihmëse SM-287-W të krijuara për biçikletat e pasme të fëmijëve me diametër rrota 16 “- 24″, ndihmojnë në mësimin e mbajtjes së ekuilibrit gjatë ngasjes së biçikletës.

 

Modeli: SM-287-W
Rrota ndihmëse për biçikleta për fëmijë me madhësi rrote 16″- 24”
I përshtatshëm për biçikleta me xhiro, ku rrota e pasme është e fiksuar me dado.
Mundësia e rregullimit të lartësisë
Pjesa e jashtme e rrotave është e mbuluar me gome
Materiali: çelik / PVC / gome
Kompleti përfshin elementët e nevojshëm për montim: vida, rondele dhe dado.

Shënim:
Në mënyrë që të mund të montoni rrota ndihmëse, boshti i rrotës së pasme duhet të jetë mjaft i gjatë për t’i rregulluar ato.
Gjithashtu duhet t’i kushtoni vëmendje nëse mbrojtja e zinxhirit lejon montimin e rrotave ndihmëse (nëse ka një hapje ose është e mbyllur).
Të dy rrotat ndihmëse duhet të ngrihen në mënyrë të barabartë nga sipërfaqja e dyshemesë. Për të filluar, ndani rrotat ndihmëse nga dyshemeja me 6 – 7 mm, në mënyrë që biçikleta të balancohet vetëm në dy goma. Kjo do ta lejojë fëmijën tuaj të punojë në ekuilibër dhe rrotat mbështetëse do të prekin tokën vetëm nëse fëmija mbështetet në ndonjë drejtim. Ndërsa fëmija juaj fiton besim gjatë vozitjes, ju mund të rrisni gradualisht distancën midis rrotave ndihmëse dhe dyshemesë.