, ,

Rrota ndihmëse 12-16 2-A002-G

12.00

Rrotat ndihmëse për biçikletat e fëmijëve janë mjeti i përsosur për të mësuar të ngasësh një biçikletë. Ata e mbrojnë fëmijën nga rënia dhe ju lejojnë të kaloni kilometrat e para pa stres.

Rrotat ndihmëse 2-A002-G të dizajnuara për biçikleta për fëmijë me diametër rrote 12 “- 16″, ndihmojnë për të mësuar të ruani ekuilibrin kur ngasni një biçikletë.

Rrotat ndihmëse 2-A002-G janë të përshtatshme për biçikleta me një shpejtësi me një skaj të pirunit të pasmë horizontal, por nuk janë të përshtatshme për ato me skaj të pirunit të pjerrët ose vertikal. Ato nuk mund të montohen në biçikleta me një shirit të pasmë.

 

Modeli: 2-A002-G
Rrota ndihmëse për biçikleta për fëmijë me madhësi rrote 12″- 16”
Mundësia e rregullimit të lartësisë
Pjesa e jashtme e rrotave është e mbuluar me gome
Materiali: çelik / PVC / gome
Kompleti përfshin elementët e nevojshëm për montim: vida, futje fiksuese dhe dado.

Shënim:
Një lloj rrote ndihmëse nuk i përshtatet të gjitha biçikletave:

Në mënyrë që të mund të montoni rrota ndihmëse, boshti i rrotës së pasme duhet të jetë mjaft i gjatë për t’i rregulluar ato.
Futja dhe kllapa korrespondojnë me skajet e ndryshme të kornizave (vrima ku është futur boshti i rrotës).
Gjithashtu duhet t’i kushtoni vëmendje nëse mbrojtja e zinxhirit lejon montimin e rrotave ndihmëse (nëse ka një hapje ose është e mbyllur).
Të dy rrotat ndihmëse duhet të ngrihen në mënyrë të barabartë nga sipërfaqja e dyshemesë. Për të filluar, ndani rrotat ndihmëse nga dyshemeja me 6 – 7 mm, në mënyrë që biçikleta të balancohet vetëm në dy goma. Kjo do ta lejojë fëmijën tuaj të punojë në ekuilibër dhe rrotat mbështetëse do të prekin tokën vetëm nëse fëmija mbështetet në ndonjë drejtim. Ndërsa fëmija juaj fiton besim gjatë vozitjes, ju mund të rrisni gradualisht distancën midis rrotave ndihmëse dhe dyshemesë.