,

Rreth BERETTA 24″ ALU P-24 36H

10.00

Categories: ,

Modeli: Beretta P-24
Buzë me një mur të vetëm
Frenat V dhe frenat me disk
Lloji i buzës: Clincher (për gomat me Kevlar ose tel në skajin e gomës)
Dimensionet e buzës: 507 (24″)
Lartësia e buzës: 13.5 mm
Gjerësia e buzës: brenda 20 mm / jashtë 23.7 mm
Numri i vrimave: 36
Materiali: alumin i anodizuar
Ngjyra: e zezë
Pesha: 370 gr.

Më shumë rreth produktit: Beretta