,

Qaf timoni alu/hekur DTS-691

9.00

Categories: ,

Qaf timoni prej alumini dhe çeliku, i destinuar për timon me diametër 25.4 mm.

Montimi në qafën e pirunit me diametër të brendshëm 22.2 mm

Gjatësia: 80mm

Materiali: alumini/çelik
Për timonin: 25.4mm
Lartësia/thellësia: 180 mm
Për qafën e pirunit 1″ (25,4 mm) / diametri i brendshëm 22,2 mm
Ngjyra: krom