POLISPORT Urban pro

33.00

Helmet Polisport Urban pro 59-61 L

Category:

Urban Pro është një helmetë çiklizmi urban që jo vetëm që duket e lezetshme si një helmetë me guaskë të fortë, por është veçanërisht e përshtatshme për çdo stil ngasjeje.

I krijuar duke pasur parasysh peshën e ulët dhe përdorimin për shumë qëllime, ky model është i përshtatshëm për udhëtime në punë ose për t’u përdorur në një stil ekstrem – nga një kalorës BMX në një tifoz me dërrasë të gjatë.

Ngjyra e tij neutrale e zezë mat do të përshtatet plotësisht me stilin e qytetit urban, do të përputhet me veshjen tuaj të përditshme dhe aventurat tuaja në parkun radikal.

Për shkak të procesit të ndërtimit të injektuar, Urban Pro ka një qëndrueshmëri shtesë të mbrojtur kur krahasohet me një përkrenare standarde. Forma e tij e profilit të ulët është e dallueshme por minimale dhe siguron mbrojtje maksimale për përdoruesit. Sistemi i tij i rregullueshëm i mbajtjes siguron komoditetin më të madh të mundshëm.

Urban Pro përmban gjithashtu një ndarës të bllokimit të veshit, një rrip të butë me prekje dhe mbyllje që nuk do të shtrëngojë lëkurën e mjekrës tuaj.