,

POLISPORT Cross contry evo

18.00

Out of stock

SKU: 18 Categories: ,

Cross contry evo

Dizajni i rrjedhës aerodinamike për biçikletat MTB. Për shkak të pamjes së tij të kryqëzuar, Cross Country Evo është zgjidhja perfekte për shëtitjet me MTB. Mbrojtësi i baltës mund të vendoset pothuajse në çdo shtyllë sediljeje dhe të përshtatet në mënyrë optimale

Madhësia e rrotave: 26″; 27,5″; 29″
Sporti: Biçikletë malore
Montimi në biçikletë: SET
Kompleti i montimit i përfshirë

Karakteristika të tjera:
Përshtatet me pirunët nga 16 deri në 35
Sistemi i lëshimit të shpejtë
Heqja e përparme / e pasme
Zonë shtesë mbrojtëse
Material 100% i riciklueshëm
Tuba prej 24 deri në 36 mm
Montim i lehtë
Lartësia e rregullueshme
Ngjyra: e zezë
Pesha: 298 gr / 0,66 lb