Mbajtes në tavan HONGSEN

18.00

Ky Raft ngritës për tavanin e biçikletës është ideal dhe i përsosur për të përmbushur nevojat tuaja për ruajtje. Kur biçikleta nuk përdoret, ngritësi i biçikletës i organizatës së garazhit mund t’ju ndihmojë të ngrini biçikletën tuaj për të bërë më shumë hapësirë ​​në dysheme. Hapësira e përgjithshme e garazhit është e kufizuar, thjesht ndaloni makinën tuaj, nuk do të kishte sa hapësirë ​​të tepërt për të vendosur më shumë rrëmujë. Korniza e biçikletës, për sa kohë është e instaluar në garazh, afër murit, dhe duke e varur biçikletën nga lart, mund të shpëtojë nga një hapësirë ​​e madhe. Sigurisht që jo vetëm nga biçikleta, mund të varen edhe mbeturina të përshtatshme. një produkt i mirë i përshtatshëm dhe i zbatueshëm.