MATES SHPEJTESIE ECHOWELL U4W WIRELESS

25.00

Category:

Echowell U4W, matës i shpejtësisë së nivelit të hyrjes me 4 funksione dhe transmetim sinjali me valë.

Funksione:

Shpejtësia aktuale / 0-99.9km/h / 0-62.0m/h
Shpejtësia mesatare / 0-99.9km/h / 0-62.0m/h
Distanca e përshkuar / -999,99 km/milje
Kilometrazhi total / 0-999999km/milje

Karakteristikat:

Nisje/ndalim automatik
Tregues i baterisë së ulët
Transmetues i shpejtësisë me tregues LED të fuqisë së baterisë
Mënyra e kursimit të energjisë
Rezistente ndaj ujit
Mundësia e montimit në timon ose tub
Transmetim me valë deri në 70 cm
Bateri 2 copë CR2032 (1 pc kompjuter, 1 pc sensor)
Dimensionet / HxWxD: 48x34x13.9mm
Pesha: 18.75 g

Më shumë rreth produktit: Echowell