,

KENLY KL-08A 119mm

6.00

KENLY KL-08A koke mesatare me sistem lidhjeje boshti katrore.

Kushinetat e mbyllura të topit lejojnë funksionimin e qetë pa frikë nga papastërtia dhe depërtimi i ujit.

 

Specifikim:
Modeli: KENLY KL-08A
Lloji i boshtit: katror
Boshti CrMo
Gjatësia e boshtit: 119 mm
Gjerësia e trupit: 68 mm
Tema: Britanike ( 1,37″ x 24 )
Kushinetat: Kushineta të mbyllura 16x30x10mm
Mëngë mbrojtëse najlon

 

Më shumë rreth produktit: KENLY