Sale!
,

KENDA Khan 29×2.0

Original price was: €18.00.Current price is: €14.00.

Categories: ,

Kenda K935 KHAN 29×2.0 /700-50C

Përdorimi i një hapi gjysmë të shkëlqyeshëm garanton rezistencë shumë të ulët rrotullimi dhe kapje të mirë në kthesat.

Shkelja funksionon mirë në sipërfaqet e shtruara si asfalti, trotuaret dhe shtigjet e shkelura mirë. Kullon mirë ujin në shi, gjë që ka një efekt pozitiv në kapjen.

Kompleksi standard Kenda kombinon më të mirën e rezistencës së ulët të rrotullimit, qëndrueshmërisë ekstreme dhe jetëgjatësisë së shkelës në një paketë universale të përdorur nga kalorës në të gjitha disiplinat.

 

Modeli: Kenda K935 Khan
Me një tel në buzë të gomës
Dimensioni: ETRTO 52- 622 || 29″ | 29 x 2,0
Presioni minimal: 40 psi / 2,8 bar
Presioni maksimal: 65 psi / 4,6 bar

● ETHRO
ETRTO (Organizata Teknike Evropiane e Gomave dhe Rim) është madhësia më e saktë që mund të përdorim për të kontrolluar nëse goma e jashtme që blejmë është e njëjtë me atë që kemi aktualisht në biçikletë. Këta janë numrat e shkruar në anën anësore të gomës suaj të jashtme, p.sh. 50-507 (24 x 2,0). Kjo do të thotë që goma është 50 mm (2.0″) e gjerë dhe përshtatet me një buzë me diametër 507 mm (24″). Diametri i gomës duhet të korrespondojë me diametrin e buzës, dhe gjerësia e gomës duhet të jetë brenda kufijve të gjerësisë që korrespondon me gjerësinë e buzës, duke mos i kaluar në të njëjtën kohë hapësirat e lejuara nga kornizat e biçikletës, frenat. dhe aksesorë të tillë si parafango.

 

Më shumë rreth produktit: KENDA