, ,

Këmbë e mesit 24″-28″

6.00

KEMBA Y10-25 E RREGULLSHME 24″-28″

Këmbë alumini me lartësi të rregullueshme.

I përshtatshëm për qytetin / udhëtarët dhe biçikletat e fëmijëve me rrota 24 “-28″ (përfshirë frenat e diskut).

Këmba është projektuar për të montuar në pjesën qendrore të kornizës – prapa makinës.

Rregullimi i lartësisë me një vidë, ju lejon të vendosni lartësinë e duhur, duke siguruar mbështetje të qëndrueshme për biçikletën kur parkoni.

Mbështetja e qëndrueshme e biçikletës sigurohet nga këmbët që nuk rrëshqasin.

 

Modeli: Y10-25
Mbajtëse e rregullueshme për biçikleta me madhësi të rrotave 24″-28”
I përshtatshëm për: Biçikleta në qytet / udhëtarë dhe fëmijë
Instalimi në pjesën qendrore të kornizës – prapa makinës (vjen me një pllakë nga lart)
I përshtatshëm për biçikleta me frena me disk
Rregullimi i lartësisë me vidë
Materiali: alumini