, ,

Kapak ajri EPIXON|AXON

3.00

Categories: , ,

TAPA E valvulave ASSI PËR SR SUNTOUR FORKS SF09/11 EPICON RLD/LOD DHE SF11 AXON LOD
(VIL-FKE076-20)
Specifikim:

kapakun e valvulës assy ( FKE076-20 ), kapakun e valvulës së ajrit, për pirunët Sr Suntour SF09/11 EPICON RLD/LOD DHE SF11 AXON LOD

Më shumë rreth produktit: SR SUNTOUR