POLISPORT RIDE IN

25.00

HELMAETA POLISPORT RIDE IN

Category:

HELMETA POLISPORT RIDE IN 58-62

Në dispozicion ngjyrat: e bardh, gjelbert, pink, portokalli, hiri

Helmeta perfekte sportive për MTB rekreative dhe trekking

Helmeta e biçikletave, për udhëtime dhe ngasje MTB, e prodhuar nga ngjitja e shtresave të jashtme (PVC) dhe të brendshme (EPS), ofron mbrojtje të sigurt në rast përplasjeje.

Hapjet e mëdha të ventilimit garantojnë një furnizim optimal me ajër të pastër.

Cilësimet e sistemit të mbajtjes së numrit dhe një rrip mjekër i rregullueshëm lehtësisht lejojnë rregullimin e shpejtë dhe të lehtë të helmetës në kokë.

Specifikim:

Ndërtimi: Ngjitës
20 vrima ventilimi
Rregullimet e sistemit të mbajtjes së numrit
rrip mjekër i rregullueshëm lehtësisht
mundësia e heqjes së jastëkëve
Materiali i shtresës së jashtme të helmetës: PVC
Materiali i shtresës së brendshme: Polistireni / EPS
pesha: M: 250 g / L: 260 g
standardet: CE – EN 1078
Më shumë rreth produktit: Polisport