Helmet ahp DOT L

75.00

Out of stock

Category:

Materiali: Predhë e lehtë ABS e përbërë Shtresa tampon EPS me densitet të lartë Rreshtim i rehatshëm. EPS i trashë me densitet të lartë mund të thithë në mënyrë efektive forcat e ndikimit të jashtëm, të zvogëlojë ndikimin e ndjerë nga koka, të mbrojë në mënyrë efektive sigurinë e kokës dhe ta bëjë udhëtimin tuaj më të rehatshëm dhe të sigurt.

Veshja është prej pëlhure të cilësisë së lartë, e cila është e butë dhe e rehatshme, thith djersën dhe merr frymë dhe deodorizon, gjë që përmirëson komoditetin e veshjes dhe e mban kokën të thatë.

Siguria-Të gjithë komponentët në helmetat tona kanë kaluar testet e sigurisë së tregut dhe plotësojnë rregulloret e sigurisë DOT/ECE të SHBA dhe Evropiane, kështu që ju mund të drejtoni në mënyrë të sigurtë bicikleten tuaj.

Zbatueshmëria: Për të rriturit, të rinjtë, burrat, gratë, duke ju lejuar të drejtoni varkën tuaj në mënyrë të sigurt me një helikopter, skuter, motoçikletë, biçikletë mali, biçikletë mali ose biçikletë rrugore. për garat e mëposhtme: motoçikletë / motocross / ATV / gjithë terren / qëndrueshmëri.