,

Gurtne disku BARADINE DS-08

8.00

Categories: ,

Mbështesat e frenave Barada DS-08 përshtaten me frenat e diskut Tektro IO dhe Novela deri në vitin 2010.

Baradine DS-08
Materiali i pllakës: çeliku
Materiali i sipërfaqes së frenimit: Gjysmë i përbërë
Semikomponimi – është një përbërje frenuese e formuluar posaçërisht për arritjen e performancës përreth, e përkryer për përdorim të përditshëm.

 

 

Më shumë rreth produktit: Baradine