,

Gomë e jashtme trotineti tubless 70/65-6.5

30.00

Categories: ,

E përshtatshme për trotineta elektrik Ms Energy dhe disa tjerë

Goma jonë pa tub 70/65-6.5 është e bërë nga material gome me cilësi të lartë, e qëndrueshme dhe e qëndrueshme, duke siguruar performancë të shkëlqyer kapjeje, rezistente ndaj shpërthimit dhe presionit, rezistente ndaj gërryerjes me jetëgjatësi të gjatë shërbimi

Karakterizohet nga thithja e goditjeve dhe rezistenca ndaj rrëshqitjes. Kjo gomë skuteri 70 65 6.5 pa tub do të ndihmojë shumë në stabilizimin e skuterit tuaj, me fleksibilitet të lartë dhe kapacitet tampon, të qëndrueshëm dhe të fortë

Me peshë të lehtë dhe madhësi të vogël, 70/65-6.5 Tire Tubeless është i lehtë për t’u instaluar dhe përdorur, nuk do t’ju marrë shumë kohë dhe përpjekje

Goma 70/65-6.5 pa tub, aksesor i shkëlqyeshëm zëvendësues për atë të vjetër ose të prishur. I përshtatshëm për: Ms energy, Millet 9 Balancing Scooter & Pro dhe shume tjerë.

Pesha: përafërsisht. 523 g