Doreza shpejtësie SHIMANO SL-M315-L 3S

22.00

Category:

Leva e ndërrimit Shimano SL-M315-L – Rapidfire Plus | OGD – me 3 shpejtësi | majtas
Leva e ndërrimit Shimano SL-M315 është e përshtatshme për sistemet mekanike të lëvizjes me shpejtësi 3×8 dhe 3×7 shpejtësi. Dizajni i levës së ndërrimit Rapidfire Plus karakterizohet nga një trup i hollë i levës kryesore. Çiklistët malorë janë të bindur nga ndërruesi me një performancë të besueshme ndërrimi dhe një pajtueshmëri të gjerë.

E pajisur me ekran të ingranazheve optike të lehtë për t’u lexuar (OGD).

Materiali: alumin (lyer), rrëshirë, çelik

Përputhshmëria:

Leva e ndërrimit (djathtas): SL-M315-8R, SL-M315-7R
çorape e pasme (8s): FD-M410-E, FD-M313, FD-M310, FD-TX800, FD-TY710, FD-TY700, FD-TY601, FD-TY600
çorape e pasme (7s): FD-M410-E, FD-M313, FD-M310, FD-TX800, FD-TY710, FD-TY700, FD-TY601, FD-TY600, FD-TY510, FD-TY500, FD- TY300-DS6
Strehimi i kabllit të ndërrimit: OT-SP41
(rekomandimet e prodhuesit, lista jo shteruese)

Fusha e furnizimit:
leva e ndërrimit përfshirë. kabllo ndërrimi
(pa strehim kabllor ndërruesi)