,

SHIMANO ALTUS SL-M2010 RIGHT-LEFT 3X9S

43.00

Categories: ,

Set i levave të ndërrimit Shimano ALTUS SL-M2010 me 3×9 shpejtësi
Levat e ndërrimit Shimano ALTUS SL-M2010 3×9 me shpejtësi Rapidfire Plus përmban një dizajn ergonomik dhe kompakt për ndërrim të shpejtë, duke u dhënë kalorësve mundësinë për të ulur tre marshin me një lëvizje. Seria e re ALTUS M2000 do të marrë përsipër ADN-në e specifikave ALIVIO/ACERA MTB. dhe mbështesin përvojën për herë të parë jashtë rrugës.
Karakteristikat – Set i levave të ndërrimit Shimano ALTUS SL-M2010 3×9
Trupi i hollë i levës kryesore
OPTISLICK për performancë të qetë të zhvendosjes
Ingranazh me raport të ngushtë MEGA 9 LITE
Ekrani i marsheve i pozicionuar poshtë timonit
Ekrani i marsheve me numra tregon pozicionin e marsheve me një shikim
Funksionimi i zhvendosjes së lehtë, përputhshmëri më e gjerë dhe e përshtatshme për kalimin e brendshëm të kabllove
Karakteristikat e produktit
Përdorimi: MTB
Grupi: ALTUS M2000
Modeli: SL-M2010
Lloji i ndërruesit: Rapidfire Plus
Montimi: Kapëse
Marshi i përparmë: 3-shpejtësi
Marshi i pasëm: 9-shpejtësi
Ekrani i ingranazheve optike: Po
Lëshimi i menjëhershëm: Jo
Publikimi i shumëfishtë: Jo
Lëshimi me dy drejtime: Jo
Rregullimi i kabllove: Po
Materiali
Alumini / Çeliku
Ngjyrë/e zezë

Fusha e dorëzimit
1 x Komplet levash ndërrimi Shimano ALTUS SL-M2010 me 3×9 shpejtësi
1 x tel ingranazhi Shimano 1800mm
1 x tel ingranazhi Shimano 2050mm
Kabllot e marsheve nuk përfshihen!
teknologjitë
Rapidfire Plus
Çiklistët malorë kanë përdorur RAPIDFIRE Plus që nga viti 1985. RAPIDFIRE Plus është ende një zgjedhje fituese nga një gamë e gjerë kalorësish nga vrapuesit XC deri tek garuesit e lirë. RAPIDFIRE Plus është i përshtatshëm për ndërrim të shpejtë, duke u dhënë kalorësve mundësinë për të ulur tre marshin me një lëvizje. RAPIDFIRE Plus kalon nga DEORE në XTR, të gjitha funksionojnë, që do të thotë çlirimi i zhvendosjeve me tërheqjen e gishtit tregues ose shtyrjen e gishtit të madh.

Ekrani i ingranazheve optike
Ekrani i ingranazheve optike ju tregon se cili pozicion i marsheve zgjidhet gjatë ngasjes së biçikletës. Mund të shihni sa marsha mund të zgjidhni ose në anën e poshtme ose në pjesën e sipërme, gjë që e bën më të lehtë kontrollin e ndërrimit.

Për më shumë: SHIMANO