Doreza shpejtësie SHIMANO SL-M315-8R 8s

22.00

Category:

Leva e ndërrimit Shimano SL-M315-8R – Rapidfire Plus | OGD – 8-shpejtësi | drejtë
Leva e ndërrimit Shimano SL-M315 është e përshtatshme për sistemet mekanike të lëvizjes me shpejtësi 2×8 dhe 3×8 shpejtësi. Teknologjia Rapidfire Plus lejon ndërrimin e njëkohshëm të një maksimumi prej 3 marsheve. Dizajni i levës së ndërrimit karakterizohet nga një trup i hollë i levës kryesore. Çiklistët malorë janë të bindur nga ndërruesi me një performancë të besueshme ndërrimi dhe një pajtueshmëri të gjerë.

E pajisur me ekran të ingranazheve optike të lehtë për t’u lexuar (OGD).

Materiali: alumin (lyer), rrëshirë, çelik

Përputhshmëria:

Leva e ndërrimit (majtas): SL-M315-L, SL-M315-2L
Çorape e pasme: RD-M360-SGS, RD-M310-Smart, RD-TX800-SGS, RD-M3020-8
Strehimi i kabllit të ndërrimit: OT-SP41
(rekomandimet e prodhuesit, lista jo shteruese)

Fusha e furnizimit:

leva e ndërrimit përfshirë. kabllo ndërrimi
(pa strehim kabllor ndërruesi)