,

SHIMANO DEORE SL-M6000, 2|3X10 S

60.00

Categories: ,

SHIMANO DEORE – RAPIDFIRE PLUS – Leva e ndërrimit – Shiriti i kapëses – 2/3×10 shpejtësi

MTB Rapidfire plus, Shimano Deore SL-M6000 2/3×10 lëvizës me performancë të lartë për argëtim serioz me çiklizëm.

Shiftuesit SHIMANO DEORE SL-M6000 ofrojnë ndërrim të qetë dhe të shpejtë për të gjitha stilet e çiklizmit në mal. Ndërrimi i ndërrimit SL-M6000 RAPIDFIRE PLUS është i përshtatshëm për ndërrim të shpejtë, duke u dhënë kalorësve mundësinë për të ulur tre marshin me një lëvizje.

 

Specifikim:
Modeli: Shimano SL-M6000 / Seria DEORE M6000
Levat e ndërrimit RAPIDFIRE PLUS
Për Dina-sis me 10 shpejtësi
Numri i marsheve mbrapa: 10
Numri i marsheve përpara: 2/3
Lloji i montimit: Shirit shtrëngues
Rregullimi i kabllit të levës së ndërrimit
Funksioni i lëshimit|LËSHIMI 2 DAYËS
EKRANI OPTIK I MARSHËVE | Jo
Maks. ndërrime të shumëfishta (leva kryesore/e pasme): 3
Materiali: Alumini / GFRP & çelik
Ngjyra: Seria e zezë

● RAPIDFIRE PLUS
Çiklistët malorë kanë përdorur RAPIDFIRE PLUS që nga viti 1985. RAPIDFIRE PLUS vazhdon të jetë zgjedhja fituese e një gamë të gjerë kalorësish, nga vrapuesit XC deri tek garuesit e lirë. RAPIDFIRE PLUS është i përshtatshëm për ndërrim të shpejtë, duke u dhënë kalorësve mundësinë të zbresin tre marshe me një lëvizje. Shmanderat RAPIDFIRE PLUS nga DEORA në XTR kanë 2 WAY-RELEASE, që do të thotë lëshim i çmendësit duke tërhequr gishtin tregues ose duke shtypur gishtin e madh.

 

● LËSHIM 2 DALËSORE
Leva e lëshimit të ndërruesit RAPIDFIRE PLUS zakonisht quhet këmbëz sepse funksionon si një armë, duke u tërhequr drejt timonit. Leva e lëshimit të çmendësit RAPIDFIRE PLUS nga SHIMANO ALIVIO në XTR mund të përdoret në të njëjtën mënyrë, por shton aftësinë për të aktivizuar ndërrimin e çmendësit me një shtytje të gishtit të madh.

 

 

Më shumë rreth produktit: SHIMANO