Doreza 100%

16.00

Category:

Ne dispozicion ngjyrat: e verdh, e zez, e kaltert

Doreza 100% Airmatic
Airmatic është një dorezë e fortë që zotëron shkëlqyeshëm veprimin balancues midis mbrojtjes dhe rehatisë. Shuplaka me dy shtresa siguron mbështjellje optimale dhe qëndrueshmëri të gjatë, ndërsa mbivendosjet TPR në pjesën e pasme dhe kyçet ofrojnë mbrojtje shtesë.

Karakteristikat e 100% Airmatic
Pëllëmbë e hollë, e shpuar e bërë nga lëkura Clarino me dy shtresa për rehati të shkëlqyer
Backhand i bërë nga polimeshi i frymëmarrjes për qarkullim optimal të ajrit
Gishti i madh dhe pranga e bërë nga Airprene ofrojnë mbrojtje dhe frymëmarrje të lartë
Mbivendosje TPR në backhand dhe nyje për mbrojtje shtesë
Mbyllje TPR për përshtatje të rregullueshme
Gishti tregues i veshur lejon funksionimin e ekranit me prekje
Gishtat e veshur me silikoni për mbërthim të përmirësuar

Materiali 81% poliamid, 11% elastan, 8% poliuretani