, ,

Comfort grip

10.00

Categories: , ,

Rreth këtij artikulli

Dorezat e biçikletave me cilësi të lartë: dorezat e biçikletave janë prej gome të qëndrueshme TPR. Ato janë gjithashtu thithëse dhe super të kapshme, kapësja e fortë e aliazhit të aluminit siguron që doreza të vendoset fort në timon. Dorezat e timonit me vidë garantojnë sigurinë dhe komoditetin tuaj.
Dizajni ergonomik dhe i bririt: doreza ergonomike e krahut rrit sipërfaqen e kontaktit të dorës suaj. Presioni shpërndahet në një zonë më të madhe. Këto doreza ergonomike të biçikletave me brirë shmangin dhimbjen e duarve dhe kyçit të dorës gjatë ngasjes.
Instalim dhe kyçje e lehtë nga dy anët: dorezat e biçikletës ergonomike, të lehta për t’u instaluar, thjesht lidhni dorezat në timon, lidhni kapakun në fund të timonit dhe shtrëngoni vidhat. Mund ta rregulloni këndin sipas preferencave tuaja të drejtimit. Ka dy vida në të dy anët e timonit. Dizajni i mbylljes me dy anë mund të jetë i qëndrueshëm dhe i qëndrueshëm. (Përfshihen dy çelësa Allen)
Aksesor perfekt për biçikletën: dorezat e biçikletave të përshtatshme për biçikleta me timon 22 mm, të tilla si biçikleta malore, biçikleta komforte, biçikleta me shpejtësi të vetme, biçikleta me ingranazhe fikse, biçikleta të palosshme, biçikleta rrugore BMX, etj. Diametri i brendshëm: 0,87″/22,2 mm , gjatësia: 5.5″/14cm, gjerësia: 4.3″/11cm.
Dorezat universale të timonit të biçikletës: dorezat e biçikletës janë të përshtatshme për të gjitha shufrat standarde të timonit (diametri: 22,2 mm). Ideale për biçikleta malore, biçikleta të rehatshme, biçikleta fikse, biçikleta me një shpejtësi, biçikleta fikse, biçikleta të palosshme, biçikleta rrugore BMX, biçikleta qyteti ose çdo biçikletë tjetër.