CATEYE OMNI 3

12.00

Category:

Drite e pasme CatEye Omni 3 me 3 LED, zgjedhje e 3 modaliteteve, me një çmim ekonomik.

3 LED
Dukshmëri 360 gradë
Rreze te gjere
Teknologjia e drejtimit OMNI dhe teknologjia e lenteve OptiCube™
Bateri alkaline AAA x 2
3 mënyra
Funksioni i kujtesës së modalitetit
Përfshihet montimi FlexTight™ SP-11 (ø12-32 mm) dhe kapëse rrobash
Snap System™

Specifikime teknike
Përmasat: 36.0 x 75.0 x 21.9 mm
Pesha: 41.6 gram (njësi e lehtë dhe bateri)
Burimi i dritës: E kuqe LED X3
Bateria: Bateri alkaline AAA x2
Koha e punes:
Përafërsisht 100h – konstante
Përafërsisht 150 orë – ndezje
Përafërsisht 200 orë – modaliteti i shpejtë
FlexTight SP-11 – mbështetje universale për montim pa përdorimin e mjeteve Ø 12-32mm
I papërshkueshëm nga uji: IPX4
Të tjera: Përfshihet kapëse rrobash

Më shumë rreth produktit: CatEye