Bosht i pasëm SHIMANO FH-M4050

33.00

Category:

FH-M4050 Bosht i pasëm nga Shimano – Funksion i besueshëm në përdorim jashtë rrugës
Shimano FH-M4050 është një qendër e pasme pa grupe e nivelit Alivio që mund të përdoret në MTB me frena me disk dhe 10 x 135 mm mbi përmasat e dados së kyçjes. Trupi i tij është prej alumini të anodizuar, boshti dhe pjesa e lirë janë prej çeliku. Një funksion afatgjatë garantohet falë kushinetave të kupave dhe konëve të lyer me yndyrë dhe vulave me cilësi të lartë. FH-M4050 disponohet në të zezë ose argjend; përfshihet një lëshim i shpejtë.
Specifikimet:
Aplikacion: Cross Country
Lloji i frenave: Disku i kyçjes qendrore
Lloji i trupit të Freehub: çeliku
Informacion teknik:

Materiali i trupit: alumini
Kushinetat: filxhan & kon
Vula: labirint + kontakt
Karakteristikat: Gjatësia e boshtit 146 mm, diametri i boshtit 10 mm
diametri i fllanxhës 53,8 mm majtas, 53,8 mm djathtas
Kompensimi 6,6 mm
Kushinetat e përpunuara me saktësi CBN
bosht çeliku
guaskë shpërndarëse e anodizuar
Trupi i freehub ka vulë kontakti
mëngë e brendshme e yndyrës
në nivelin Alivio me logon Shimano
levë e çlirimit të shpejtë prej metali të lehtë me strehë çeliku
gjatësia e lëshimit të shpejtë 168 mm

Për më shumë: SHIMANO