,

Rrotë e pasme 20″ P:LAB argjend

15.00

Categories: ,

P: Rrota e pasme Lab 20″, frena V, me dado:

Rim: Beretta V-24
Boshti: Guli GL-A03R / Lloji i arrës
Rrota e pasme P:Lab 20″ me qendrën e pasme Guli GL-A03R për sistemin e frenave V, e përputhshme për dhëmbëza me fileto me shpejtësi 6/7 (Multiple Freewheel Sprocket) dhe buzë me dy mure Beretta Alu V-24 me 28 fole për ngurtësi mbresëlënëse strukturore dhe rezistenca ndaj dëmtimit.

Rrota siguron efikasitet dhe qëndrueshmëri të lartë të drejtimit.

Montimi i rrotave me dado.

I përshtatshëm për përmasat e gomave: 28 – 406 (20 x 1.10) deri në 60 – 406 (20 x 2.35)

Rrota është e përqendruar dhe e gatshme për të hipur.

 

Specifikim
Rim

Modeli: Beretta V-24
Buzë me dy mure
Me sipërfaqe frenimi / për frenat V
Lloji i buzës: Clincher (për gomat me Kevlar ose tel në skajin e gomës)
Dimensionet e buzës: 20 x 1,75 (406-19)
Lartësia e buzës: 26 mm
Gjerësia e buzës: brenda 19 mm / jashtë 24 mm
Numri i vrimave: 28
Materiali: alumin i anodizuar
Ngjyra: gri / e anodizuar
Boshti

Modeli: Guli GL-A03R / Lloji i arrës
Lloji: MTB – V-brake / Caliper / Cantilever
Për rrota të shumta me rrota të lira
Për: 6/7 shpejtësi
Numri i vrimave: 28
O.L.D.: 130 mm
Materiali i trupit: çeliku
Bosht: i fortë 3/8″
Ngjyra: gri