,

Bosch Standard Charger 4A Europa

140.00

Categories: ,

Karikues standard Bosch 4A Europa
Karikuesi i fuqishëm dhe funksional 4 A Standard është më i gjithanshëm në mesin e karikuesve Bosch. Ai ofron ekuilibrin ideal të performancës, peshës dhe madhësisë dhe është jashtëzakonisht i gjithanshëm.
Karikuesi peshon më pak se 800 gram, duke përfshirë kabllon. Spina e përmirësuar e karikimit dhe shiriti praktik me grep dhe unazë për renditjen e kabllove thjeshtojnë gjithashtu trajtimin. Pajisja e re e karikimit të baterisë është projektuar pa hapje ajri, duke parandaluar ndotjen dhe duke e bërë atë më të fortë.

Powerpack 300 karikohet në 50% në 1 orë, Powerpack 400 në 1,5 orë. Për një karikim të plotë, karikuesit i nevojiten 2,5 orë me PowerPack 300 dhe 3,5 orë me PowerPack 400. I pajtueshëm me Active Line, Performance Line dhe Performance Line CX; me prizë përshtatëse opsionale të përputhshme me Classic+

Karakteristikat – Karikuesi standard i Bosch EU
Tensioni: 230 V
Përmasat: 190 x 86 x 54 mm
Pesha: përfshirë. kabllo rreth. 800 gram
Koha e karikimit: përafërsisht. 2,5 orë për PowerPack 300, përafërsisht. 3,5 orë për PowerPack dhe PowerTube 400, përafërsisht. 4,5 orë për PowerPack dhe PowerTube 500, përafërsisht. 4,9 orë për PowerTube 625
Nuk ka ajrim, prandaj i pandjeshëm ndaj papastërtive
E përputhshme me Active Line, Active Line Plus, Cargo Line, Performance Line dhe Performance Line CX
E përputhshme me Classic+ duke përdorur prizën opsionale të përshtatësit
Përputhshmëria
Linja aktive Plus (BDU3XX)
Linja aktive (BDU3XX)
Shpejtësia e linjës së performancës (BDU4XX)
Linja e performancës (BDU3XX)
Linja e ngarkesave / Shpejtësia (BDU4XX)
Linja aktive (BDU2XX)
Linja Classic+
Linja e performancës CX (BDU2XX)
Linja e performancës (BDU2XX)
Koha e karikimit
PowerPack 300 përafërsisht. 2.5 orë
PowerPack 400 përafërsisht. 3.5 orë
PowerPack 500 përafërsisht. 4.5 orë
Pesha
përafërsisht. 800 g (informacion prodhues)
Fusha e dorëzimit
1 x karikues standard Bosch 4A Europa
1 x kabllo energjetike BE
1 x Udhëzime operimi