,

BERETTA 26″ Alu DISC-25

33.00

Categories: ,

Rrota 26″ P:LAB Rrethi i zi, Kokë kasete Shimano e diskut

P: Rrota e pasme Lab 26″, Bllokim qendror i diskut, kasetë, me gjilpërë:

Rim: Beretta Alu DISC-25
Boshti: Shimano Tourney FH-TX505-8-QR
Rrota e pasme P:Lab 26″ me qendrën e diskut të pasme origjinale Shimano Tourney FH-TX505-8-QR me sistemin e montimit të rotorit CenterLock, i pajtueshëm me kasetat me shpejtësi 8/9/10 dhe buzën e dyfishtë të murit Beretta Alu Disc me 36 fole sigurojnë strukturë të lartë ngurtësi dhe rezistencë ndaj dëmtimit.

Rrota siguron efikasitet të lartë të drejtimit dhe garanton qëndrueshmëri.

Montimi i rrotave me çlirim të shpejtë (QR) me ekscentrikë.

I përshtatshëm për përmasat e gomave: 28 – 559 (26 x 1.10) deri në 60 – 559 (26 x 2.35)

Rrota është e përqendruar dhe e gatshme për të hipur.

 

Specifikim
Rim

Modeli: Beretta Alu DISC-25
Buzë me dy mure
Për frenat e diskut
Lloji i buzës: Clincher (për gomat me Kevlar ose tel në skajin e gomës)
Dimensionet e buzës: 26 x 1,75 (559-19)
Lartësia e buzës: 22 mm
Gjerësia e buzës: brenda 19,5 mm / jashtë 25,2 mm
Numri i vrimave: 36
Materiali: alumin i anodizuar
Ngjyra: e zezë
Boshti:

Modeli: Shimano Tourney FH-TX505-8-QR
Lloji: Sistemi i kyçjes së qendrës së diskut
Për rrotat e kasetës (Cassette Procket)
Për: 8/9/10 shpejtësi
Numri i vrimave: 36
Materiali i trupit: alumini
O.L.D.: 135 mm
Bosht: M10 x 146 mm (5-3/4″)
Ngjyra: e zezë
+ QR ekscentrike 170 mm