,

700x23C CONTINENTAL ULTRA SPORT III black|black Skin kevlar

33.00

Categories: ,

Gomë e jashtme Kevlar (pa tela)..

Rruga

Fitnes… Stërvitje… Continental Ultra Sport III

Një gomë moderne për ata që janë të rinj në garat me biçikletë.

Gomat Continental Ultra Sport III për drejtimin e përgjithshëm dhe konkurrencën.

Me dizajnin e saj tërheqës dhe çmimin po aq tërheqës, goma Continental Ultra Sport III është ideale për udhëtime stërvitore dhe një pikënisje e shkëlqyer për ata që aspirojnë të bëhen çiklistë në rrugë.

Goma UltraSport ofron performancë të lartë dhe një jetë të gjatë shërbimi, siguron një udhëtim të sigurt dhe frymëzues të karakterizuar nga trajtimi i shkëlqyer, veçanërisht në sipërfaqet e pabarabarta të rrugës.

 

Specifikimi dhe teknologjitë
Modeli: Continental Ultra Sport III
Pa tel në skajin e gomës / mund të paloset (e palosshme)
Rruga
Dimensioni: 23 – 622 || 28″ | 700 x 23C
Presioni i rekomanduar: 110 psi / 7,5 Bar
Presioni maksimal: 120 psi / 8.5 Bar
Pesha: 250 g
TPI: 3 shtresa / gjithsej 180 tpi
Kompleksi PureGrip
Performanca
E25 / i certifikuar për E-Biçikletë
Standardi Rrugor

● Performanca

> Gomat e performancës për garuesit ambicioz
> Gjenerata e fundit e materialeve dhe prodhimi i saktë garantojnë cilësi të jashtëzakonshme

 

● Kompleksi PureGrip

Një përbërje gome e bazuar në përbërjet e silicës së aktivizuar, e renditur menjëherë pas përbërjes Black Chili, përdoret në klasën e performancës Continental të gomave MTB dhe Road. Ndërsa siguron kapje të shkëlqyer, është gjithashtu jetëgjatë dhe shumë e qëndrueshme.

 

● E25 – I përshtatshëm për biçikleta elektronike

Continental mbështetet në mbi 100 vjet përvojë me gomat e motoçikletave dhe motoçikletave për gomat E-Bike. Të gjitha gomat Continental city/trekking janë vlerësuar për një shpejtësi standarde prej të paktën 25 km/h. Gomat e shënuara e50 janë të certifikuara për S-Pedelec (45 km/h). Me strukturën e tyre të cilësisë së lartë, mbrojtja nga shpimi është e lartë dhe rezistenca e rrotullimit është e ulët, duke ofruar mbrojtje kundër konsumit të parakohshëm të shkaktuar nga forca shtesë lëvizëse.

 

Më shumë rreth produktit: Continental